6 oC(koponyeg.hu)
pára, 11.16 km/hNyugati szél (aktuális)
2017. Március 24. Gábor, Karina

Gazdaság
   Webkamera
 
  Gazdaság  -  2016. 11. 25. 10:50  -  www.szekesfehervar.hu
Negyvenkét üzlet vehette át a Fogyasztók Kiváló Boltja és Vendéglátó Egysége oklevelet
  
 Tizennyolcadik alkalommal hirdette meg a Székesfehérvári Fogyasztóvédelmi Egyesület a Fogyasztók Kiváló Boltja és Vendéglátó Egysége pályázatát. Az idei évben összesen 42 üzlet és vendéglátóhely vehetett át oklevelet, akik tisztességes piaci magatartással kívánták elnyerni a fehérvári fogyasztók bizalmát és számos szigorú kritériumnak feleltek meg.
A Székesfehérvári Fogyasztóvédelmi Egyesület az idei évben is meghirdette a Kiváló Boltok és Kiváló Vendéglátóegységek pályázatát. A díjátadó rendezvényen kedvezményes áron árultak helyi termékeket. A meghirdetett pályázat célja, hogy kiemelje, oklevéllel díjazza és a fogyasztók figyelmébe ajánlja a városunkban működő üzletek és vendéglátó egységek közül azokat, amelyek a jogkövető magatartáson túl, tisztességes piaci magatartással kívánják elnyerni a fogyasztók bizalmát.
Fuják Csabáné Martinek Anna, a Székesfehérvári Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke elmondta, hogy a boltok, vendéglátóhelyek és vállalkozások kizárólag a fogyasztók, a vásárlók szavazatai alapján kaphatják meg ezt az érdemet. A pályázók között sokan évek óta megmérettetik magukat, de nagy öröm az egyesületnek, hogy új boltok és üzletek is képviseltették magukat idén. Fuják Csabáné Martinek Anna elmondta, hogy idén 42 üzlet vehet át oklevelet. Ők olyan kritériumoknak feleltek meg, mint kiváló minőségű termékek forgalmazása, tiszta higiénikus környezetben, udvarias kiszolgálás, árak pontos, jól látható kiírása.