5 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 24.12 km/hÉ/ÉNY-i szél (aktuális)
2017. Március 26. Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád

Gazdaság
   Webkamera
 
  Gazdaság  -  2016. 12. 07. 07:49  -  www.szekesfehervar.hu
A karácsonyi cipősdoboz akcióhoz csatlakozott a WolfAutó
  
Ebben az évben a ©KODA Magyarországgal karöltve a WolfAutó Kft.  úgy döntött, hogy részt vesz a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi cipősdoboz akciójában. Arra kérnek mindenkit, hogy csatlakozzanak hozzájuk és varázsolják együtt boldogabbá 2016 karácsonyát a rászoruló gyermekek számára.
December 1-je és december 18-a között a székesfehérvári WolfAuto Kft.-nél gyűjtenek cipősdobozokban összekészített ajándékcsomagokat, hogy a rászoruló gyerekek is átelhessék a karácsony meghitt hangulatát. A dobozokat az akció utolsó napján beleteszik egy ©KODA autóba és elviszik a Cipősdoboz akció központi gyűjtőpontjába.
 Csomagolja be ajándékát, írja rá jól feltünő helyre, hogy milyen korosztályú fiúnak, lánynak készítette és juttassa el az Új Csóri út 116. szám alatt lévő WolfAutó Kft. kereskedésbe a cipősdobozt december 18-ig. Aki nem talál otthon karácsonyi csomagolópapírt, hozza be az ajándékokkal teli cipősdobozt a kereskedésbe és ott adnak hozzá csomagolást.
A cipősdobozba kerülhetnek játékok, iskolai eszközök, higéniai eszközök, egyéb ajándéktárgyak. Az adományozókat arra kérik, hogy semmiképpen ne tegyenek bele romlandó ételeket, konzervet, gyümölcsöt, folyékony dolgokat, törékeny tárgyakat, gyógyszereket, vagy agresszivitásra késztető játékokat.