5 oC(koponyeg.hu)
közepesen felhős, 24.12 km/hÉ/ÉNY-i szél (aktuális)
2017. Március 26. Emánuel, Emánuéla, Larissza, Árpád

Gazdaság
   Webkamera
 
  Gazdaság  -  2016. 12. 21. 07:49  -  www.szekesfehervar.hu
2017-re meghosszabbították az ŐsFehérvár Városkártya érvényességét
  
Az ŐsFehérvár kártyát hat évvel ezelőtt hozták először forgalomba, azóta a székesfehérváriak megismerték, és aktívan ki is használják a rendszer nyújtotta lehetőségeket. A programhoz eddig 179 elfogadóhely csatlakozott, melyek termékeit, szolgáltatásait kedvezményesen vásárolhatják meg, illetve vehetik igénybe a székesfehérváriak. Az Önkormányzat döntésének értelmében idén megújították, kibővítették a rendszert.

Az ŐsFehérvár Városkártyákat így 2016. december 31-e helyett 2017. március 31-ig használhatják a tulajdonosaik.
Az állandó városi lakcímmel rendelkező, nagykorú fehérvári polgárok szeptemberben, postai úton kapták meg az immár ingyenes ŐsFehérvár Városkártyát. A kedvezmények köre kiterjed a Szent István Király Múzeum, a Vörösmarty Mihály Könyvtár, a Csitáry G. Emil Uszoda, illetve a Fehérvári Ajándékbolt és Jegyiroda egyes szolgáltatásaira is.

Székesfehérvár Önkormányzatának szándéka, hogy még inkább megkönnyítse a városi családok mindennapjait. Éppen ezért a Közgyűlés múlt pénteki döntésének értelmében meghosszabbítják a programot. Az ŐsFehérvár Városkártyákat így 2016. december 31-e helyett 2017. március 31-ig használhatják a tulajdonosaik. A rendszer további működtetésével még inkább ösztönzik a vásárlókat arra, hogy a helyben megtermelt jövedelmüket Székesfehérváron költsék el, növelve ezzel a fehérvári szolgáltatók és üzletek bevételeit. Az ŐsFehérvár kártya megvásárolható a Fehérvári Ajándékboltban és a Lénia 2 Kft-nél, a Pozsonyi út 23. szám alatt.