-2 oC / -9 oC(koponyeg.hu)
pára (várható)
2017. Január 19. Sára, Márta, Márió

Gazdaság
   Webkamera

Közélet  -  2017. 01. 19. 19:13 - A cikk KÉPGALÉRIÁT tartalmaz
Emlékeznünk kötelesség - 75 éve volt a Wannsee konferencia
 Az európai zsidóság sorsát megpecsételő Wannsee konferencia 75. évfordulója alkalmából szerveztek holokauszt megemlékezést csütörtökön a Zsinagóga emlékműnél. Az emlékezés B. Révész László „A látogatás” című dokumentumfilmjének vetítésével folytatódott az Alba Plazában. Az alkotás a magyarországi zsidó származású, jelenleg Olaszországban élő írónőről, Bruck Editről szól, akit az „életben maradt Anne Frank”-ként is emlegetnek.
Közélet  -  2017. 01. 19. 17:33
Mi a te sztorid? - motiváló beszélgetések az Új Nemzedék Közösségi Térben
Fehérváron folytatódott a Mi a te sztorid? elnevezésű program- sorozat, amelyen minden alkalommal a különböző szakmák képviselői mutatkoznak be a nagyközönség előtt. Az Új Nemzedék Közösségi Térben szervezett csütörtöki eseményen ezúttal Varga Bence bűvész és Törteli Balázs ökölvívó, személyi edző szakmai életútját ismerhették meg a résztvevők.
Közélet  -  2017. 01. 19. 12:25
Szakmai megbeszélést tartott a város polgármestere és a kórház főigazgatója
A város egészségügyi helyzetéről és a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházat érintő legfontosabb kérdésekről egyeztetett dr. Cser-Palkovics András és dr. Csernavölgyi István, a kórház főigazgatója. A csütörtök délelőtti egyeztetésen a múlt szerdán meghirdetett Kégl György Városi Egészségügyi Programról is szó esett.
Közélet  -  2017. 01. 19. 10:27
Jószívű fehérváriak - növekedett az adományozási hajlandóság
 A Magyar Városkutató Intézet harmadik éve vizsgálja a fehérvári lakosok adományozási szokásait, az eredmények azt mutatják, adakozó kedvűek a megyeszékhelyen élők. Azok közül a válaszadók közül, akik adakozni szoktak a rászoruló családoknak, 47 százalékuk általában pénzt, 18 százalékuk élelmiszert, 17 százalékuk pedig ruhát, vagy bútort ajánlanak fel. Mindössze 6 százalék azoknak a válaszadóknak az aránya, akik soha nem adományoznak.
Közélet  -  2017. 01. 19. 08:19
A sikeres év titka a Nemekből Igenek Klubban
 Új helyszínről jelentkezik január 26-án csütörtökön 17 órától A Civil Centrum Közhasznú Alapítvány Nemekből Igenek Klubja. A Kossuth utca 14. szám alatt lévő MagNet Bankban a sikeres év titkáról beszélgetnek Egey Tímea, pszichológiai mentor, Csitáry-Hock Tamás, író, újságíró, és Somogyi Brigitta, művészetterapeuta, bábpedagógus vezetésével.
Közélet  -  2017. 01. 18. 14:12
Látogatási tilalom a Fejér Megyei Szent György Kórházban
Tovább bővült azon kórházak köre, amelyekben az influenzás meg- betegedések miatt tilos lesz a látogatás. Az ÁNTSZ tájékoztatása szerint január 19-től a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban is látogatási tilalom lépett életbe. A visszavonásig érvényes tilalom minden osztályt érint a kórházban.
Közélet  -  2017. 01. 18. 13:03
Sulikóstolgató programot szervez szombaton a Tóvárosi Általános Iskola
Sportos programokkal várja a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a Tóvárosi Általános Iskola. A játékos, mozgásos foglalkozások mellett képességfelmérés is lesz. A leendő elsősök és családtagjaik a nyílt napokon megismerhetik az iskola nevelési-oktatási programját és a tanítókat is. Január 21-én, szombaton reggel 9 órától az intézmény hagyományos uszodai sportjára várják az érdeklődőket.
Közélet  -  2017. 01. 18. 10:08
Iskolai előkészítő foglalkozás lesz a Hétvezér Általános Iskolában
 Január 25-én 16.30-tól Csicsergő iskola előkészítő foglalkozás lesz a Hétvezér Általános Iskolában. A foglalkozáson betekintést nyerhetnek a szülők az iskola pedagógiai munkájába, miközben a gyerekek a tanító nénikkel ismerkedve játékos foglalkozásokon vehetnek részt. Az iskola idén február 15-én és március 22-én is várja majd a leendő diákjait.
Közélet  -  2017. 01. 18. 07:01
Magbörze lesz pénteken a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban
Pénteken este 18 órakor magbörzét szervez a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Házban a Kertbarát Egyesület és a pátkai Völgy-Híd Természetvédelmi Alapítvány. A tagok elviszik a felkínálható magkészletüket, melyek között különleges növények szaporítóanyagai is megtalálhatók lesznek.
Közélet  -  2017. 01. 17. 18:18
Továbbra is veszélyben a vízmérők - eddig 1296 bejelentés érkezett a Fejérvízhez
A nem megfelelő, rossz hőszigetelésű vízmérőhelyekre beépített mérők továbbra is veszélyben vannak! Az elfagyott vízmérők száma egy hét alatt megduplázódott, a mai napig összesen 1296 bejelentés érkezett a Fejérvízhez. Vannak települések, ahol a hálózatba táplált vízmennyiség másfél, kétszeresére növekedett, így a szolgáltató azt javasolja, hogy ellenőrizze mindenki a vízmérőhelyét és nem lakott ingatlanát!


Oldal küldése emailben    Oldal nyomtatása

Belépés
Bejelentkezés az ügyfélkapun keresztül


Gazdasági hírek